منوی استاددکتر عبدالحسین علی پور

نام:عبدالحسین

نام خانوادگی :علی پور

محل تولد :بابل

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزاردر دانشگاه پیام نورواحد بابل سال 85

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشتهمهندسي‌كامپيوتر ـ گرايش‌ هوش‌ مصنوعي و رباتيك‌،دانشگاه ‌آزاد اسلامی، ‌واحد علوم و تحقيقات، 1388- 1386.

دانشجوی مقطع دکتری در رشته مهندسي‌كامپيوتر ـ گرايش‌ هوش‌ مصنوعي و رباتيك‌،دانشگاه ‌آزاد اسلامی، ‌واحد علوم و تحقيقات، 1391- تاکنون

عناوین موضوعات پایان نامه ­های دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی  :

1-شبیه سازی قابلیت شناختی توجه در یک عامل شناختی در محیط چند عامله امداد و نجات

2-ایجاد سیستم امنیت شبکه با استفاده از تکنیک های هوش مصنوعی

3-شبیه ساز جداساز پیاز زعفران با استفاده از روش های هیو ریستیک شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک

4-پردازش تصاویر با استفاده از تکنیک های هوش مصنوعی

5- ایجاد یک عامل هوشمند یادگیر شناختی

مقالات کنفرانس های داخلی :

1.حسین علیزاده، عبدالحسین علی پور و مهدی کیا، " ارئه روش درجه انطباق سطحی مرکزی مبتنی بر قاعده در سیستم های استنتاج فازیچهاردهمین كنفرانس ملي انجمن کامپوتر ايران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایران، 21-20 اسفند 1387.

2.حسین علیزاده، عبدالحسین علی پور و مهدی کیا، " سيستم تشخيص دو سطحي براي بهبود پيچيدگي محاسباتي در سيستم‌هاي تشخيص چهره فازي مبتني بر اجزا "، چهاردهمین كنفرانس ملي انجمن کامپوتر ايران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایران، 21-20 اسفند 1387.

3. عبدالحسین علی پور، مهدی نقیان فشارکی و علی جباررشیدی، " سرويس انتخاب هوشمندسنسورهادرپايش صحنه نبردبا استفاده از الگوريتمهاي ژنتيك وشبكه عصبي"، سومين كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه  مالک اشتر،27 آبان1388

4. عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، "هستان شناسي سرويسهاي موردنيازآميزش اطلاعات سنسوري درپايش محيطي"، سومين كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، آبان 1388.

5. عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، " طراحي پست فرماندهی آرايه دفاع هوايي مبتني برشبكه مداري"، سومين كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، 26-27 آبان 1388.

6. سحر صابری، عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، "طراحی مدل مدیریت داده و دانش در جنگ شبکه مدار"، سومين كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، 26-27 آبان 1388.

7. عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، " نقدي برمعماري شبکه فرماندهي وکنترل هوايي کشورو ارائه معماري توزيع شده مبتني بر گريد "، سومين كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه مالک اشتر، 26-27 آبان 1388.

8. عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، " ارائه معماري سرويس گراي توزيع شده مبتني بر گريد براي داده آمیزی سنسوري در شبکه فرماندهي وکنترل هوايي کشور"، سومين كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، 26-27 آبان 1388.

9. تورج بنی رستم، عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، "معماري امنيت درشبكه­ هاي فرماندهي وكنترل مبتنی برمدل­سازي عملكردسيستم ايمني طبيعي"، سومين كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، 26-27 آبان 1388.

10. عبدالحسین علی پور، مهدی نقیان فشارکی و بهزاد مشیری، " سرويس چیدمان هوشمندسنسورهادرپايش صحنه نبردبااستفاده ازالگوريتمهاي ژنتيك وشبكه عصبي"، پانزدهمین كنفرانس ملي انجمن کامپوتر ايران، مرکز توسعه فن آوری وزارت نیرو (متن)، 3-1 اسفند 1388.

11. عبدالحسین علی پور، فرزانه شیخ نژاد فرد و مهدی نقیان فشارکی، " مقایسه عملکرد الگوریتم­های هوشمند درچیدمان بهینه سنسورها به منظور پایش صحنه نبرد "، چهارمین كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی شریف، 20-19 آبان 1389.

12. عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، " نقش گرید سنسور در پایش محیطی و طراحی معماری فرآیند سنسور­آمیزی "، چهارمین كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی شریف، 20-19 آبان 1389.

13. فرزانه شیخ نژاد فرد، عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی، " ارائه یکروش جدیدسازگارباشرایط محیطی براي پایش پویاي صحنه نبرد "، چهارمین كنفرانس ملي انجمن علمي فرماندهي و كنترل ايران، دانشگاه صنعتی شریف، 20-19 آبان 1389.

14. عبدالحسین علی پور و صدیقه بختیاری، مهدی نقیان فشارکی " طراحی هوشمند معماری فرآیند سنسور­آمیزی با استفاده از تکنیک های تصمیم سازی چند معیاره "، شانزدهمین كنفرانس ملي انجمن کامپوتر ايران، دانشگاه صنعتی شریف، 19-17 اسفند 1389.

15. عبدالحسین علی پور و سعید ستایشی، علی برومندنیا، مهدی نقیان فشارکی " چیدمان هوشمند سنسورها با استفاده از مدل شناختی مورن"، یازدهمین كنفرانس سیستم­های هوشمند ايران، دانشگاه خوارزمی ایران، 10 - 9 اسفند 1391.

16. عبدالحسین علی پور و مهدی نقیان فشارکی" آگاهی وضعیتی شناختی"، چهارمین كنفرانس بین المللی مهندسی کامپیوتر و آی تی ايران، 7 6 تیر 1393.

مقالات انگلیسی:

1-A., Alipoor, M.N.Fesharaki," Intelligent sensor selection for object recognition using simulated annealing and neural network “International Conference on Network and Computational Intelligence, NO 351, vol 1, pp. 173-178, May 21-22, 2011, Zhengzhou, China

2-A., Alipoor and M., Fesharaki, “Calculating the Impact Factor of Neural Networks on Optimization Algorithm for Sensor Selection”,8th IEEE International Conference & Symposium on High Performance Computing & Simulation, NO 097, pp.650-655, June 28- July2, 2010, Caen, France.

3- A., Alipoor, M.N.Fesharaki," Multi objective optimization for object recognition, " 2th IEEE International Conference on Education Technology and Computer (ICETC 2010),NO 256, vol 2, pp. 70-73, June 22-24, 2010, Shanghai, China.

رزومه مقالات ژورنالی:

مقالات انگلیسی:

1-Recognition”, IET Radar, Sonar & Navigation Journal, Vol. 1, No. 33, 2012.

2-A., Alipoor and M., Fesharaki, “Optimal sensor deployment for object recognition using Artificial Intelligence Methods”, International Association of Computer Science & Information Technology Press (IACSIT PRESS), NO a20019, pp.321-327, Jurong West, Singapore, 2011.

3-A., Alipoor and F., Hadinejad, “Multi Criteria Decision Making for Optimal Sensor Selection”, International Association of Computer Science & Information Technology Press (IACSIT PRESS), NO c071, pp. 503-509, Jurong West, Singapore, 2011.

4-A., Alipoor and M., Fesharaki, “The Automatic System for Optimal Sensor Selection in Objects Recognition”, IET Radar, Sonar & Navigation Journal, Vol. 1, No. 33, 2012.