اینترنت ADSL و VDSL برای دانشجویان

هم دانشگاهی های عزیز سلام. براساس توافقی که با شرکت مخابرات استان مازندران حاصل گردید طرح های تخفیفی زیر برای دانشجویان، همکاران و اساتید دانشگاه طبری و اعضای خانواده ی شما بزرگواران در کل استان مازندران  با شرایط بسیار عالی فراهم گردیده است:

اشتراک اینترنت ADSL سالانه با سرعت تا 16 مگابایت بر ثانیه و ترافیک 50 گیگابایت به مبلغ 50 هزار تومان.

اشتراک اینترنت ADSL سالانه با سرعت تا 16 مگابایت بر ثانیه و ترافیک 100 گیگابایت به مبلغ 90 هزار تومان.

اشتراک اینترنت ADSL سالانه با سرعت تا 16 مگابایت بر ثانیه و ترافیک 35 گیگابایت و 1800 دقیقه مکالمه رایگان سالانه تلفن ثابت با هر تلفن ثابت در کشور به مبلغ 50 هزار تومان.

اشتراک اینترنت ADSL سالانه با سرعت تا 16 مگابایت بر ثانیه و ترافیک 100 گیگابایت و 5400 دقیقه مکالمه رایگان سالانه تلفن ثابت با هر تلفن ثابت دیگر در کشور به مبلغ 120 هزار تومان.

اشتراک اینترنت ADSL ماهانه با سرعت تا 16 مگابایت بر ثانیه و ترافیک 6 گیگابایت ماهانه و 150 دقیقه مکالمه رایگان ماهانه تلفن ثابت با هر تلفن ثابت در کشور به مبلغ 9 هزار تومان که در این طرح مبلغ اشتراک در پایان هر ماه به صورت پس پرداخت بر روی قبض اعمال میگردد.

برای ثبت نام طرح های فوق العاده بالا می توانید به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مراجعه بفرمایید.