کلاس های زبان انگلیسی

هم دانشگاهی های گرامی سلام. بنا به درخواست دانشجویان گرامی تلاش نمودیم تا دوره تابستانه کلاس های زبان انگلیسی در قالب مکالمه ( Free Discussion ) را در دانشگاه برگزار نماییم.
در اين كلاس که تمرین میشه تمام مکالمات به صورت انگلیسی باشه، قراره بر اساس موضوعات از قبل تعیین شده در کلاس، از جمله موضوعاتی نظیر: یادگیری نحوه مکالمه عمومی در کشورهای خارجی، مسايل روز و موضوعات اجتماعي و فرهنگي بحث و تبادل نظر بشه و در حين انجام اين فرايند به شركت كنندگان آموزش داده میشه كه چطور بتونن به صورت متداول و طبيعي نظرات و افكارشون رو به زبان انگليسي مطرح كنند. در بعضي از جلسات نیز از فيلم و صوت آموزشي استفاده خواهد شد.

مدرس این کلاس جناب دکتر مصطفی مهدی زاده هستند که رزومه ایشان به شرح زیر می باشد:

* جزو نفرات برتر آزمون سراسری مقطع دکتری
* دانشجوي دكتراي تخصصي آموزش زبان انگليسي در دانشگاه تهران
* رتبه ٤ ازمون كارشناسي ارشد زبان سال ٨٩
* مدرس سابق سازمان انرژي اتمي ايران
* مدرس سطح پيشرفته كانون زبان ايران
* سابقه 8 سال تدریس در کانون زبان ایران

برای ثبت نام در این دوره میتوانید از تاریخ 12 تیرماه به مدت یک هفته به معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه فرمایید.

این دوره هر هفته صبح روز يكشنبه از ساعت 8:30 تا 10 برگزار می گردد و شروع کلاس از تاریخ 25 تیرماه خواهد بود.

این دوره در 10 جلسه برگزار می گردد و هزینه کل دوره هم با تخفیف %50 برای دانشجویان دانشگاه طبری: در صورتی که تعداد شرکت کنندگان تا 5 نفر باشد مبلغ 50 هزارتومان و در صورتی که تعداد شرکت کنندگان تا 10 نفر باشد مبلغ 40 هزارتومان خواهد بود.

ظرفیت کلاس حداکثر ده نفر می باشد.