پذيرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره کارشناسی ارشد

news1

پذيرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصيلي 97-96

پیرو آيين نامه استعدادهاي درخشان به شماره 77948/21 مورخ 93/05/05 وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و همچنین ابلاغيه شماره 96474/21 مورخ 94/05/24 سازمان سنجش آموزش کشور ، در راستای حمایت و هدایت استعدادهاي درخشان ، به اطلاع میرساند این موسسه آموزش عالي از دانشجويان واجدین شرایط آیین نامه براي دوره کارشناسی ارشد درسال تحصیلی 97-96 در رشته های تحصیلی ذیل دانشجو می پذیرد.

رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی طبری

1-عمران-مهندسی مدیریت و ساخت       ظرفيت   2نفر                         5- علوم کامپیوتر                                                  ظرفيت   2نفر

2-عمران-مهندسی زلزله                           ظرفيت   2نفر                         6- مهندسي کامپيوتر -نرم افزار                          ظرفيت   2نفر

3- عمران-ژئوتکنیک                                ظرفيت   2نفر                         7- معماری-مهندسی معماری                               ظرفيت   2نفر

4- عمران-سازه                                         ظرفيت  2نفر                         8- گرافيك(ارتباط تصويري)                                ظرفيت   2نفر

مدارک لازم :

1-تکمیل فرم درخواست .

2-تصویر شناسنامه و کارت ملی از تمام صفحات.

3-ریزنمرات دوره کارشناسی پیوسته.

4-دو قطعه عکس.

توجه :

1-در صورت وجود مغایرت در مدارک ارسالی ، داوطلب در هر مرحله ای که باشد از ادامه تحصیل وی جلوگیری بعمل خواهد آمد.

2-متقاضیان باید مدارک فوق الذکر را بصورت حضوری و حداکثر تا تاریخ 96/5/25 به واحد تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی طبری تحویل نمایند.

شرايط :

1-كارشناسي پيوسته ورودي سال تحصيلي 93-92

2- تا پايان ترم 6 حداقل سه چهارم واحد درسي را گذرانده و جزو10% هم رشته و هم ورودي خود باشد.

3- حداكثر تا 8 ترم (حداكثر 1396/05/30) فارغ التحصيل شود.