یادواره شهدا با عنوان روزی با شهدای زنده مدافعان حرم

گزارش تصویری؛

اولین همایش دانشجویی مدافعان حرم استان مازندران در دانشگاه طبری بابل

به گزارش روابط عمومی موسسه:اولین همایش دانشجویی مدافعان حرم استان مازندران صبح روز دوشنبه مورخ ۲۹ آذرماه سال ۹۵ تحت عنوان “روزی با شهدای زنده مدافع حرم” با حضور پر شور دانشجویان، مسئولین و خانواده های معظم شهدا و جانبازان مدافع حرم استان مازندران و جمعی از خانواده های شهدای مدافع وطن در سالن اجتماعات دانشگاه طبری بابل برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر برنجیان ریاست دانشگاه طبری ضمن خیر مقدم خدمت حاضرین، خانواده معظم شهدا و جانبازان عزیز ، از رشادت ها و جوانمردی های شهدا و جانبازان مدافع حرم جهت تقدیر و تشکر بعمل آوردو تاکید کرد: امنیت و آرامش موجود در جامعه مرهون خانواده‌های معظم شهدا, جانبازان و ایثارگران است..

در ادامه این مراسم معنوی محمدلطفی مسئول پایگاه بسیج دانشجویی شهید یحیی نژاد دانشگاه طبری بابل ضمن خوش آمدگویی خاطرنشان ساخت: عطر شهادت فرزندان غیور ایران زمین این بار نه از خاکهای تفتیده جنوب بلکه از خرابه‌های شام و صحرای حلب به مشام می‌رسد.

وی افزود: تاریخ باید بداند دفاع از حرم عمه سادات حضرت زینب(س) دلیل نمی‌خواهد، راهنمایش دل است و بهانه‌اش هم دل و بیعت حسینیان زمان بیعتی است به‌رنگ خون که جلوه‌ای از این عهد و پیمان را پیکر مطهر شهدای مدافع حرم به تصویر کشیده‌اند.

در ادامه برنامه، چهار جانباز سرافراز مدافع حرم استان مازندران اصغر شالیکار ، محمدرضا آزادی ، زین العابدین محمدی و فرشید عزیزی به بیان خاطراتی از رشادتها و میدان های سخت و دشوار سوریه و عراق پرداختند که چگونه شهدای بزرگوار با ریختن خون پاک خود از حریم ولایت دفاع کرده اند.

در ادامه حاج محمود شاهنوری فرزند بزرگوار شهید دفاع مقدس مراسم را با نوای زیبا خود یاد جبهه های نبرد علیه تکفیری های داعش را تداعی کرد.

در پایان هم از خانواده های معظم شهدا و جانبازان عزیز و خانواده های محترم شهدای مدافع وطن با اعطای تندیس شجاعت و افتخار تقدیر بعمل آمد.

9.5