جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود

گزارش مربوط به برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود موسسه آموزش عالی طبری در روز چهار شنبه مورخ 7مهر 95

به گزارش روابط عمومی: این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن مجید توسط قاری محترم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی و صلوات خاصه امام رضا(ع) آغاز شد.

در این مراسم که با خوش آمد گویی به دانشجویان و نیز توضیحاتی در مورد موسسه آموزش عالی طبری بابل، توسط مدیر فرهنگی اقای احمدی آغاز شده بود سپس با دعوت از مسئولان محترم موسسه آقای دکتر جواد برنجیان رئیس موسسه، آقای مهندس اسکندری معاونت آموزشی، آقای دکتر علی پورمعاونت دانشجویی- فرهنگی و نیز سرکار خانم دکتر کلانی معاونت پژوهشی،جهت خیر مقدم گویی و یاد آوری نکات لازم در خصوص آیین نامه ها و مقررات آموزشی در جایگاه حضور یافتند و در آخربرنامه مراسم با پخش کلیپ از فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی موسسه و پذیرایی پایان یافت.

بسیج دانشجویی شهید یحیی نژادموسسه نیز با حضور در این مراسم ، اقدام به پخش کتابچه ها و فرم عضویت و نیز بروشورهایی مربوط به دانشجویان موسسه نمود.